Haber

Özdağ’ın montaj video yalanı elinde patladı! AK Parti’den sert tepki

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın AK Parti ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Başkan Adayı Murat Kurum ile ilgili konuşması ‘toplantı’Görüntünün paylaşılması tepki çekti.

KABAKTEPE’DEN SERT TEPKİ

AK Parti İstanbul İl Lideri Osman Nuri Kabaktepe, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum’a ilişkin paylaştığı montaj görüntüsüne yanıt verdi. Kabaktepe “Bu çarpık ve yanlış anlayışı milletimizin vicdanına bırakıyoruz.”Aşağıdaki ifadelerle bir açıklama yaptı.

ÖZDAĞ’DAN KİRLİ ALGI OPERASYONU

Candaş Tolga Işık, geçtiğimiz günlerde (31.01.2024) TV 100’de Cumhur İttifak’ın İBB adayı Kurum’un canlı yayınına katıldı. “İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde verdiğiniz sözü neden vermediniz?”Özdağ, soruya cevap veremediğini iddia ederek algı operasyonuyla düzenlenen görseli paylaştı. “Mükemmel bir soru. İşte cevabı.”İfadeleriyle sınırsız kelime kullandı.

“BU ÇARPIK VE SAHTE ANLAYIŞI MİLLETİMİZİN VİCDANINA VERİYORUZ”

Skandalın ardından AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, görselin düzenlenmiş ve gerçek versiyonunu sosyal medya hesabından paylaşarak şunları söyledi: “Bir siyasi partinin genel başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız Sayın Murat Kurum hakkında hiçbir siyasi etiğe ve ahlaka uygun olmayan montajlı video hazırlayıp yayınlıyor. Bu çarpık ve sahte anlayışı vicdanlara havale ediyoruz. Milletimizin. Madem montaj yaptınız, işte gerçek…”Özdağ’ın montaj videosunu sözleriyle yalanladı.

YALAN: Candaş Tolga Işık’ın “İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde verdiğiniz sözü neden vermediniz?” Soruya Murat Kurum’un cevap veremeyeceği iddia edildi.

GERÇEK: Candaş Tolga Işık’ın “İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde verdiğiniz sözü neden vermediniz?” Murat Kurum’un soruya yanıtı şöyle: “İstanbul’da 22 yılda 800 bin konutu dönüştürdük. İstanbul’da 100 bin sosyal konut yapıldı. Ben general olduğumda İstanbul genelinde 125 bin konut yapan bir kardeşinizim.” Emlak Konut yöneticisi Bugün 39 “İlçeye gidin, çalışmalarımızdan birini göreceksiniz.”

 

 

 

habernilufer.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu