Haber

Sharon Stone: O film yüzünden oğlumun velayetini kaybettim

‘Basic Instinct’, ‘Total Recall’ ve ‘Silver’ gibi yapımlarla dünya çapında tanınan bir oyuncu olmayı başaran Sharon Stone, 1998 yılında Phil Bronstein ile evlendi ve 2000 yılında Roan’ı evlat edindi.

Üç yıl sonra, Bronstein, 2004 yılında anlaşmaya varılan Stone’dan boşanma davası açtı.

Gözaltını nasıl kaybettiğini anlattı

‘Basic Instinct’, ‘Total Recall’ ve ‘Silver’ gibi yapımlarla dünya çapında tanınan bir oyuncu olmayı başaran Sharon Stone, 1998 yılında Phil Bronstein ile evlendi ve 2000 yılında Roan’ı evlat edindi. 2004 yılında anlaşmaya varılan Stone’dan boşanma.

Oyuncu, boşandıktan sonra o sırada 8 yaşında olan Roan’ın velayetini istedi. Ancak yargıç, Bronstein’ın çocukları için San Francisco’daki konutunda daha istikrarlı bir ortam sağlayabileceğine inanıyordu; Ünlü ismin tam velayet talebini reddetti.

İki çocuğu daha evlat edindi

Ancak Stone’un oğlunun sağlığı konusunda ‘aşırı tepki verdiği’ ve Roan’a ayaklarının kokmaması için botoks iğnesi yaptırmasını önerdiği iddia edildi; ancak aktör bunu yalanladı. Yargıç, Sharon Stone’un oğlunun bakımını sık sık “üçüncü şahıslara” devrettiğini de kaydetti. Altıncı Sayfada yer alan habere göre; 2008’de oyuncu, Roan’ın tam velayetini alma temyizini de kaybetti. Ünlü isim daha sonra sırasıyla 2005 ve 2006 yıllarında 17 yaşındaki Laird Vonne ve 16 yaşındaki Quinn Kelly adlı iki çocuğu daha evlat edindi.

Yıllar sonra Sharon Stone, en büyük oğlu dünya çapında tanınırken onun velayetini kaybetmenin nasıl bir şey olduğunu anlattı.

“Bu bir istismardı”

‘Table for Two with Bruce Bozzi’ podcast programına konuk olan Stone, yaşadıklarını anlattı; “Çocuğumun velayetini kaybettim. Hakim en küçük oğluma ‘Annenin cinsel içerikli filmler çektiğini biliyor musun?’ dedi. diye sordu”sözleriyle başladı.

“Sistem tarafından bir tür sömürüydü. O tür bir film yaptığım için ebeveynim sorgulandı.”dedi ve ekledi:

İnsanlar artık televizyonda çıplak dolaşıyorlar. Ancak saniyenin on altıda biri kadar çıplak olduğumu gördünüz ve bu yüzden çocuğumun velayetini kaybettim.

Kendimi kalbimin üst ve alt odacıklarında ekstra kalp atışlarıyla Mayo Clinic’te buldum. Bu olay kalbimi kırdı.”

Aktrisin, 2019 yılında soyadına Stone’u eklemek için başvuran 22 yaşındaki Roan ile yakın bir anne-oğul ilişkisi var.

ortakoyhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu